Designbutikken AS | Om oss

Vår historie


Designbutikken AS er tidligere A. Tjemsland AS som ble etablert i 1910 og har blitt drevet av Tjemsland familien i 3 generasjoner. I mars 2019 ble virksomheten solgt og overtatt av Silje Gausland.

I 2006 ble butikken ved Bryne Torg rammet av en storbrann, der hele bygget og butikken brant ned til grunnen. Butikken ble åpnet på ny etter at nybygget stod ferdig.

I forbindelse med nytt eierskap har A. Tjemsland endret navn til Designbutikken, og den 23. mai 2019 åpnet butikken i nye flotte lokaler på M44 på Bryne.

Designbutikken vil som før ha et brett utvalg av kjente merkevarer innen interiør, gaver, småmøbler, serviser, glass og kjøkkenutstyr. Hovedandelen av våre merkevarer er av anerkjent dansk design. Våre merker er blant annet Georg Jensen, By Lassen, AYTM, Royal Copenhagen, Menu, HAY, Kay Bojesen, Cooee, GEJST, Goebel, Frederik Bagger, Skaugum, Design Letters, Day Birger et Mikkelsen, Heymat, Voluspa, Normann Copenhagen, Frem Living, Linddna, Holmgaard, Lyngby, Magnor, L:A Bruket, Arne Jacobsen og Georg Jensen Damask.

Vi tilbyr også blant annet brudeparets ønskeliste, og har stort utvalg i design og merkevarer til hjemmet. Vi arrangerer bryllup- og kundekvelder flere ganger gjennom året.

En kan også kjøpe vårt eget gavekort til bruk i vår butikk, og i tillegg kan en bruke Brynebyens gavekort i vår butikk.

Butikken fortsetter videre fra opprinnelsen som Brynes eldste butikk, men under nytt navn og nye lokaler, og ikke minst med nye impulser. Vi holder til på M44 i 2. etasje med direkte adkomst fra gateplan i Reeveien. Inngang fra gateplan i 2.etg, samt fra senteret. Butikken har gode parkeringsmuligheter med gratis parkering rett utenfor butikken.

Velkommen inn for en hyggelig handel.

.

Besøk oss i Designbutikken


Butikk på M44 (2. etg)

Åpningstider
Ukedager 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00

Adresse
M44, Jupitervegen 2, 4340 Bryne
(kjørebeskrivelse)

Telefon
+ 47 481 34 107

Epost
silje@design-butikken.no